De wederhelft van Kelly Pfaff is inmiddels 50 jaar maar ziet er nog springlevend uit. Zijn positivisme straalt af op iedereen en vermoedelijk ook op zijn fans en zijn gezin.

De universiteit van Oxford heeft een studie gedaan en daar kwam uit dat mensen die een stamcafé hebben oprecht gelukkiger zijn.

“Dat geloof ik. Ik word er alleszins gelukkig van”, vertelt Sam Gooris aan Primo. “Weet je, geluk zit in de kleine dingen van het leven. Iedereen verlangt altijd naar grote dingen, en dat mag, maar het zijn de kleine momenten die het leven gelukzalig maken”, vertelt Sam aan Primo.

Sam zweert bij een simpele pint op het juiste moment met het juiste gezelschap. En gelukkig vindt Kelly dat allemaal ok.

“Zij gunt me deze avonden met mijn vrienden. Eén of twee avonden per week vind je me hier. En soms durf ik nog wel eens binnen te wippen in het weekend na een optreden. Als ik zie dat Swa en Kitty hun café nog open is, kom ik nog eens goeiendag zeggen”, vertelt Sam aan Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.