Ellen Callebout onthult haar aanpak voor het kerstdiner, een uitdaging met zowel vleeseters als vegetariërs.
In ‘De Verhulstjes’ viel op hoe Ellen steeds meer in haar element was, vooral in de keuken. Voor het kerstdiner van Gert, Viktor, en Marie onthult ze alvast een tipje van de sluier.
“We starten de avond met hapjes en champagne en ondertussen is het pakjestijd”, deelt Ellen. Op het kerstmenu staan twee verschillende gerechten: een gevulde kalkoen met kroketten en witloof voor Gert en Viktor. Ellen deelt haar geheim om de kalkoen sappig te houden met olijfolie en klontjes boter.
Ellen en Marie zijn vegetariër en zullen niet van de kalkoen genieten. “Wij zorgen voor onszelf met een raclette met veel kaas en groentjes. Als dessert gaan we voor een klassieke kerstbuche van bij de bakker”, bekent ze aan Dag Allemaal.
Ondanks haar deelname aan ‘Bake Off Vlaanderen’ zal Ellen niet zelf bakken. “Ik sta vaak in de keuken, maar wil je geloven dat ik nooit een pannenkoek had gebakken?”, vraagt ze lachend aan Dag Allemaal. “Meedoen aan ‘Bake Off Vlaanderen’ was volledig uit mijn comfortzone”.