Roel Vanderstukken heeft er met zijn eigen restaurant nog een drukke bezigheid bij. En ook zijn echtgenote leidt een druk bestaan. Is er dan nog tijd voor elkaar?

De Familie-acteur geeft toe dat ze als koppel vaak over hun werk praten: “Mijn vrouw en ik zijn elkaars grootste klankbord, dus is het moeilijk om dat niet te doen.” Al stelt er zich één probleem…

“Haar balletschool opent pas de deuren wanneer de reguliere scholen sluiten, wat maakt dat mijn vrouw pas om tien uur of half elf ’s avonds thuis is.” En dan moet de acteur een ongezonde keuze maken…

“Eigenlijk zou ik op dat tijdstip al onder de wol moeten kruipen om gezond te blijven, maar dat lukt niet altijd. Ómdat je het over je gezin of bepaalde praktische zaken moet hebben…” geeft Roel Vanderstukken toe in gesprek met Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.