Evy Gruyaert heeft in haar boek ‘Start to feel great again’ openhartig gesproken over hoe ze jarenlang geworsteld heeft met haar zelfbeeld. Wat was er aan de hand?

“Even koffiedrinken of gaan winkelen in het midden van de week: telkens stak er een schuldgevoel de kop op”, doet Evy Gruyaert haar verhaal in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. Er stelde zich telkens één en hetzelfde probleem…

“Een stemmetje in mijn hoofd dat zei dat het schandalig was: Wat ben jij hier nu aan het nietsen, dacht ik dan.” Er was telkens één gedachte die overheerste bij Evy Gruyaert…

“Ik móest het gevoel hebben dat ik bezig was, dat was destructief”, durft Evy Gruyaert in Billie ondertussen toegeven over die moeilijke en onzekere jaren die ze achter de rug heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.