Luc Appermont draait al vele jaren mee en heeft doorheen de jaren een stevige fanbasis opgebouwd. Hij had zelfs fans in het buitenland. En daardoor kwam hij al eens voor uitdagingen te staan.

“Zo was er een vrouw uit Den Haag die al mijn aankondigingen als omroeper opnam op VHS-cassettes. Ze was zo gefascineerd door mij dat ik er zelfs de politie heb moeten bij halen. Die dame kwam me niet alleen opzoeken tijdens opnames, maar stond ook eens onaangekondigd in mijn tuin. Ik heb toen gezegd dat ik daar niet van gediend was”, blikt Luc terug in Primo.

Luc werd op 4 oktober 75 jaar. Een mooie leeftijd, maar het begint wel al te tellen. Maar hij heeft er gelukkig geen moeite mee.

“Integendeel, ik ben blij dat ik die nog mag vieren. Gelukkig is mijn geheugen nog steeds scherp. Hoewel zowel mijn vader als moeder op hoge leeftijd last kregen van dementie, ben ik dankbaar dat ik tot nu toe geen tekenen van geheugenverlies heb ervaren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.