Sandrine André leerde haar echtgenoot Hans Ligtvoet kennen in 1995. Er was een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen hen en toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten waren ze allebei in een relatie. Hoe sloegen de vonken alsnog over?

Sandrine en Hans waren de twee nieuwkomers bij de KVS in Brussel en speelden samen in één van de nieuwe producties. Eerst gewoon puur als collega’s, maar toen gebeurde er iets wat niet mocht…

“We hebben de hele productie samengespeeld en dat ging prima, als collega’s. Maar langzaamaan groeide er iets en op een productiefeestje is er iets gebeurd wat niet mocht”, geeft de Familie-actrice toe in gesprek met De Morgen. Wat gebeurde er toen?

“We hebben toen anderhalf jaar lang tegen elkaar gezegd: ‘Dit kan niet, dit mag niet.’” De reden was duidelijk…

“Hans had een vrouw en twee kinderen. Ik had een relatie. Ook mijn ouders zeiden: ‘Niet doen.’ Gehuild dat wij die periode hebben. Huilen, huilen!” vertelt Familie-actrice Sandrine André in De Morgen. Maar uiteindelijk gaven ze toch aan de liefde en zoveel decennia later kunnen ze daar allerminst spijt van hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.