Na vier jaar te hebben gewoond in hun Zweeds paradijsje besloten Staf Coppens en zijn gezin te verhuizen naar een grotere stad. Vanwaar die keuze?

“Monique en ik wonen enorm graag in de natuur”, benadrukt Staf Coppens in Story. Maar de twee tienerkinderen van het koppel hadden andere wensen. Staf vertelt daarover het volgende…

“Het is een heel romantisch idee om in een coconnetje op te groeien in de bossen, maar Beau en Nora voelen ook wel de nood om af te spreken met vrienden, uit te gaan en een lief te vinden. Zij wilden wat meer tussen de mensen wonen.” Waar wonen ze nu?

“We wonen nu in een grootstad, in een wijk tussen allemaal andere gezinnen. Vanuit de tuin – die ook een stuk kleiner is, want we wilden minder onderhoud – hebben we nog wel een mooi uitzicht, maar we zijn niet meer omgeven door meren en bossen.” Al zijn er ook voor Staf en Monique voordelen aan verbonden…

“Daar staat tegenover dat als we ’s avonds op restaurant willen of nog naar de winkel moeten, we geen uren meer in de auto zullen zitten. In de buurt is ook een squashzaal, en ik squash enorm graag”, vertelt Staf Coppens in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.