Toen Véronique De Kock meedeed als ‘Mummie’ in het derde seizoen van The Masked Singer was het vooral de geheimhouding die haar zwaar viel. Toen haar zoon haar betrapte moest de voormalige Miss België plots improviseren…

“Zelfs mijn zoon wist niet dat ik meedeed”, vertelt Véronique De Kock in Het Laatste Nieuws. “Ik heb vaak tegen hem moeten liegen.” Eenmaal liep het bijna volledig fout tijdens een bijzonder gênant moment…

“Toen hij zag dat er vers ondergoed in mijn tas stak, omdat ik wist dat ik veel ging zweten, vroeg hij oprecht bezorgd: ‘Wat ben je van plan en naar wie ga je?’” Hoe reageerde Véronique?

“Ik heb toen staalhard gelogen en achteloos geantwoord dat het voor een sportieve opdracht was”, onthult Véronique De Kock in gesprek met Het Laatste Nieuws. Was er dan niemand op de hoogte van haar deelname? 

“Mijn man wist dat ik meedeed, maar mijn zoon heeft me nooit verdacht als de Mummie. Deelnemen was tof, maar constant tegen iedereen moeten liegen, vond ik wel de hel”, geeft Véronique De Kock toe in Het Laatste Nieuws. “Overal waar het gesprek over ‘The Masked Singer’ ging, maakte ik me snel uit de voeten. Stresserend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.