Heel wat mannen vallen op borsten, billen, … maar er zijn ook flink wat mensen die vaak uitgesproken aandacht hebben voor de ogen van het ander geslacht.

Dit is ook zo bij Carry Goossens het geval. “Zeker als die sprekend zijn, want dan kan ik zien of iemand gelukkig of droevig is. Maar ook of die intelligent is. Ogen vertellen veel over een vrouw. En humor vind ik ook enorm aantrekkelijk. In goede en kwade dagen, want dat betekent dat je kunt relativeren als je eens een probleem hebt”, aldus Carry aan Story.

Maar ook Carry heeft soms moeite met het relativeren van gebeurtenissen of zaken. “Ik moet een beetje vermijden om te negatief te staan tegenover het leven en de gang van zaken in de wereld. Voor mij is het glas vaak half leeg terwijl bij mijn vrouw het glas eerder halfvol is. Ik zou me minder moeten opwinden en meer genieten”, bekent Carry Goossens.

Hij geniet ten volle van de harmoniemomenten met zijn vrouw of dochters. “Dan denk ik: we hebben het zo slecht nog niet, en dat maakt me rustig. Net als de aanwezigheid van dieren rondom mij”, zo beseft Carry.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be