Toen Eddy in 2016 overleed, verloor men een grote meneer. Naast zijn talloze hits was hij vooral een man die graag tussen zijn fans was en er stond wanneer dat vereist werd.

Blijkbaar heeft VRT dat ook opgepikt en uiteindelijk is dit geresulteerd in de productie van een nieuw programma: ‘Amai Zeg Wauw’.

Op zich een mooi gebaar, alleen…Marina Wally was niet op de hoogte. “Niet dat ik er iets op tegen heb, integendeel, maar ’t had wel gemogen natuurlijk. Of me eens uitnodigen misschien? Ik wist bij voorbeeld niet wat voor programma dit zou worden. Otto-Jan heeft m’n vader ook nooit ontmoet”, zoo deelt Marina mee aan Dag Allemaal.

Al bij al kan Marina er wel vrede mee nemen en is ze blij dat haar herdacht wordt op een goede manier. Een tijd terug werd zijn grafzerk leeggeroofd door vandalen. “Wie dat heeft gedaan komen we wellicht nooit te weten”, aldus Marina.

Op de vraag of Marina misschien op een financiële compensatie had gerekend, klinkt het duidelijk: ‘Tuurlijk niet! Daar begin ik niet aan. Ik zie het vooral als een eer dat de mensen m’n papa duidelijk nog niet vergeten zijn.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be