Het waren voor Ann Van den Broeck geen makkelijke tijden. Eerst had ze het zware gevecht aangaande borstkanker en daarna werd bekend dat zij en Stany na twaalf jaar uit mekaar waren gegaan.

“Daar is heel veel over gezegd en geschreven. Ik heb geweigerd al die artikels te lezen. Ik zou er alleen maar ongelukkig van geworden zijn. Ik kon dat ook gewoon niet aan”, vertelt Ann aan Primo.

Momenteel werken ze samen voor de musical ‘You Are My Sunshine’. Uiteraard is dit niet makkelijk maar toch vormen ze volgens haar een goed team wanneer ze samenwerken.

“Uiteraard is het emotioneel niet evident, maar dat zal slijten. We gaan hierna nog samenwerken en ik veronderstel dat dit steeds beter zal gaan. Het verdriet zal op zeker moment een plaatsje krijgen. Het is veel geweest, ja. Maar ik kijk met een roze bril naar de toekomst”, bekent Ann in Primo. In het voorjaar van 2025 staat voor hen ‘Mamma Mia!’ op de planning. Volgens Ann zal het tegen dan nog veel beter lukken. Het is momenteel ook heftig maar het lukt volgens haar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be