Hoewel zij altijd een echt stadsmeisje was, mist Belinda het stadsleven totaal niet.

“Ik heb altijd in de stad gewoond dat is juist. Ik ben opgegaan in de stad. Ik ben ook altijd veel uit geweest maar dat is het echte leven niet”, vertelt ze aan Primo.

De familie van haar vriend heeft een chalet, waar ze heel vaak naartoe gaat om tot rust te komen. “Op mijn verjaardag was ik in de chalet, en toen hebben heel veel mensen felicitaties en berichten op de sociale media gezet. Ik heb die berichten dus pas dagen later gezien, toen ik terug in de bewoonde wereld was”, aldus de actrice.

“Ik schakel alles uit en ik laat de dingen los. Maar eens terug thuis herval je in je oude gewoontes. Dan steekt toch een zekere nieuwsgierigheid op naar wat mijn vrienden aan het doen zijn. En waar zie je dat het best? Op de sociale media”, zo deeld Belinda in Primo.

“Maar verder is ’t zeker geen must voor mij. Ik kan zonder. En mis je de buzz van de stad niet? Ik heb altijd in de stad gewoond, dat is juist. Ik ben ook altijd veel uitgegaan in de stad. Maar dat is het echte leven niet. Dat vind ik hier, middenin de natuur.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.