Samen op reis, knus samen backstage bij Regi in het Sportpaleis… Olivier Deschacht lijkt zijn hart wel degelijk verloren te hebben aan de piepjonge ‘Regi’s Academy’-winnares Pauline Slangen.

Zij is de helft van zijn leeftijd dus het leeftijdsverschil tussen beide BV’s is niet zo klein. Ze werden deze zomer meermaals samen opgemerkt, Olivier en Pauline.

Onder meer kussend op de Lokerse Feesten, en ook op het festival Dance-D-Vision zagen bezoekers dat er meer dan alleen vriendschap tussen hen is. Toch wuifden ze de suggestie van een relatie allebei weg, zo ontdekte Dag Allemaal.

Ook in Marbella zijn ze samen gezien. Tien dagen geleden zaten ze dan weer samen backstage bij Regi in het Sportpaleis. Het lijkt er allemaal op te wijzen dat er toch méér aan de hand is.

Pauline verhuisde begin dit jaar na een relatiebreuk naar Antwerpen. “Ik woon nu samen met mijn tourmanager Frederikke Verdood”, vernam Dag Allemaal. Volgens haar lag haar vorige relatiebreuk aan het grote leeftijdsverschil met haar ex. Hopelijk meer geluk nu dus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.