Van Madonna over Billie Eilish tot Katy Perry: allemaal passeren ze de revue in het VTM-programma Starstruck. Of toch hun imitators. In deze gloednieuwe talentenshow transformeren gewone mensen in de meest iconische muzieksterren om hun wereldhits te brengen.

Uiteraard is er ook een jury bij dit programma en die bestaat uit heel wat BV’s. Guga Baúl, Nathalie Meskens, Nora Gharib en Bart Kaëll maken het plaatje compleet en zullen streng maar rechtvaardig oordelen over de capaciteiten van de deelnemers, zo vernam Story.

“Ik snap dat veel mensen het vergelijken met De Soundmixshow’, aldus Bart Kaëll. “Het is een imitatiewedstrijd. De jury gaat op zoek naar de beste imitatie van een wereldster, die het meest lijkt op het origineel. Het grootste verschil met vroeger is dat er nu telkens drie kandidaten zijn die hetzelfde idool imiteren. Dat maakt dat wij, als jury, makkelijker kunnen vergelijken”, deelt de zanger mee.

“Die doet de beweging goed na, die heeft dezelfde stem. Ja, ik had echt het gevoel dat ik weer in De Soundmixshow zat”, bekent Bart openhartig aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.