Zowat elke mama ter wereld zal kunnen bevestigen dat het moederschap het mooiste is wat hen kan overkomen. Ook voor zangeres Lindsay is dat het geval. Mama worden is als een droom die in vervulling ging.

“Mocht ik geen mama zijn geworden, dan weet ik niet hoe ik mij nu zou voelen. Er zou toch wel een grote leegte zijn in mijn leven. Ik zing en doe het agendabeheer voor Christoff, maar in de eerste plaats ben ik toch wel mama. Ik heb altijd gezegd: zodra er een kindje is, is dat mijn prioriteit. Ik bouw mijn carrière rond haar en heb daarin een heel goede balans gevonden”, klinkt het in Story.

De samenwerking tussen broer en zus duurt nu ondertussen al een jaar en Christoff wist zijn zus te verrassen.

“Hij heeft toen een boeket bloemen laten opsturen. Lief, hé. Ik heb echt wel mijn draai gevonden in die job, maar een manager ben ik niet. Christoff is en blijft de kapitein van het schip. Hij beslist, ik voer uit. Ik hou zijn agenda bij en stel contracten op. Ik doe dat graag. Discussies of meningsverschillen zijn er nooit. Ik weet hoe mijn broer in elkaar zit en wat hij wil. Maar we waken er wel over dat we niet de hele tijd over het werk praten als we samen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.