Aaron Blommaert zette zichzelf volledig op de kaart als zanger dankzij zijn deelname (en winst!) aan The Masked Singer. Was dat het hoogtepunt van Aaron in 2023?

“Mijn eerste single uitbrengen was natuurlijk heel spannend”, geeft de Familie-acteur toe in een gesprek met De Morgen. Plots besefte ik: f**k, nu kan iedereen het nummer horen waar ik maandenlang in stilte aan heb gewerkt. Een onwezenlijk besef.” Al was er natuurlijk inderdaad nog dat andere hoogtepunt…

“Ook The Masked Singer winnen was een mijlpaal”, geeft Aaron Blommaert toe. Al had Aaron in eerste instantie zijn twijfels toen hij het programma voor het eerst zag…

“Ik herinner me nog dat ik vroeger óók vol verbazing naar dat programma keek, en dacht: waar gaat het met onze wereld naartoe?” lacht Aaron Blommaert in De Morgen. Maar al snel volgde een ander besef…

“Maar hoewel het in de ogen van sommigen misschien plat entertainment is, heb ik nu zelf gezien met hoeveel liefde dat programma gemaakt wordt. Liefde voor die pakken, voor de verhaallijnen, voor de deelnemers…” benadrukt Aaron Blommaert in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.