Geen medicatie voor de presentatrice

De wereld is voor niemand jammer genoeg perfect. Ook niet voor Anne De Baetzelier. Zij wordt wat ongelukkig van de vele negativiteit in de wereld en het gebrek aan respect voor elkaar.

“Alles draait om macht, geld en manipulatie, terwijl het ook zo anders kan, als je de dingen gewoon doet vanuit liefde. De liefde is de hoogste frequentie die er is. Je kan die zelfs oproepen met bepaalde trillingen van muziek”, zegt Anne heel spiritueel in Het Laatste Nieuws.

Dat ‘fenomeen’ heeft ook een benaming en heet ‘Solfeggio Frequencies’. Iets wat Anne wel vaker toepast in het dagelijkse leven.

“Als ik uit een drukke periode kom of ik heb te veel in mijn hoofd gezeten, dan zet ik ‘Solfeggio’ op en voel ik mezelf op slag weer aarden. Je kan dat dikke bullshit vinden, dat recht heb je, maar voor mij werkt het.”

Voor Anne werkt het perfect, maar er zijn ook dingen waar ze zelf haar bedenkingen bij heeft. Zo heeft ze weinig vertrouwen in de klassieke geneeskunde. “Vijf jaar geleden was er een operatie nodig, die ik toen heb gecombineerd met acupunctuur. Ik hou niet van pillen. Ik zie mensen bij de apotheek soms dozen en dozen buiten sleuren. Iedereen is vrij om te doen wat hij wil, maar al die medicatie, dat is toch niet voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.