Bart Appeltans, die nu schittert in ‘De Verraders’, is geen vreemde voor de emotionele druk van reality-tv.

Hij spreekt in TV Familie over zijn vermogen om zijn emoties onder controle te houden, zelfs in de meest intense situaties: “Ik houd mijn emoties doorgaans vrij goed onder controle. Je zult me niet snel horen roepen of krijsen.”

Terwijl sommige deelnemers oncontroleerbaar werden, bleef Bart standvastig en gefocust. Het is duidelijk dat deze tv-ster zowel mentale als strategische kracht bezit!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.