Voor Bart Appeltans zijn het drukke tijden. Hij doet mee aan ‘De Verraders’, is jurylid voor ‘Huis Gemaakt’ en heeft ook nog eens zijn werk als interieurarchitect. Een goed gevulde agenda en toch probeert hij nog voldoende tijd te maken voor zijn partner Dennis en hebben ze samen zelfs al drie woningen verbouwd. Genoeg blijven praten is voor hem de sleutel tot succes.

Zeker nu in een immens drukke periode is het belangrijk elkaar niet uit het oog te verliezen. “Maar tegelijkertijd geven we elkaar ook de ruimte om nieuwe kansen te grijpen en dromen waar te maken. Dennis, die project- en accountmanager is, steunt me in alles wat ik doe. De dagen dat ik minder thuis ben, houdt hij het huishouden draaiende.”, getuigt Bart aan ‘Story’. 

Het koppel sprak in het verleden wel eens over kinderen al zijn die plannen terug naar de achtergrond gekeerd. “Met de agenda die ik nu heb, zou dat ook niet lukken. We zijn al blij als de hond voldoende aandacht van ons krijgt en dagelijks haar wandeling kan maken.” Het koppel is al zestien jaar samen en heeft het goed samen. Trouwen staat nu nog niet op de agenda maar komt er misschien ooit wel van. Eerst is het even volop werken aan de carrière. 

En de kans bestaat dat hij in de toekomst nog meer op het scherm te zien is. “Ik ben wel ambitieus op televisievlak en wil zeker in de toekomst nog dingen doen. Ik ben ook volop aan het babbelen met ‘VTM’, we zien wel wat er uit de bus komt.”, zegt Bart. Al weet hij nu al wel wat zeker niet kan. “Voor ‘Special Forces’ moeten ze me niet vragen, na twee dagen ben ik dood. ‘The Masked Singer’ zou ik nog overwegen, maar dan zou ik eerst eens moeten testen of ik wel kan zingen”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.