Dit wil je niet missen!

Je bent de volgende weken best op je hoede, want vooral op Eén en Canvas wijzigt er als gevolg van het WK voetbal in Qatar heel wat aan de programmaschema’s. Vanaf vandaag en dat tot midden december start ‘Thuis’ namelijk al om 18.30 uur, dus meteen na ‘Dagelijkse Kost’. De kijkers van ‘Blokken’ moeten Ben Crabbé ’s avonds dan weer missen, hij keert pas op maandag 19 december terug. De middagherhalingen van ‘Blokken’ worden dan weer wel uitgezonden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.