Belinda Voorspoels geeft toe dat ze haar twijfels had toen ze net begon bij Familie. En daar was een opvallende reden voor…

Belinda’s personage heeft in Familie drie kinderen. “Totaal niet uit mijn leven gegrepen”, lacht Belinda in Gazet van Antwerpen. “Als we met zijn allen op de set staan, is het full house. Dat heb ik bij mij thuis nooit”, lacht de actrice. Al was er wel iets wat Belinda vreemd vond…

“Toen ze aan mij werden voorgesteld, speelde het wel heel even door mijn gedachten dat zeker Amine (die Brahim speelt, red.) en Jools (die Jamila vertolkt, red.) voor mijn leeftijd in werkelijkheid te oud zijn”, onthult Belinda Voorspoels in het dagblad. De actrice legt uit wat er volgens haar vreemd was…

“Ik was tijdens de opnames 29, 30”, legt Belinda Voorspoels uit in Gazet van Antwerpen. “Amine was twintig, Jools iets jonger.” Dan zou ze wel een héél jonge moeder geweest zijn. Al veranderde alles al snel…

“Maar na een paar scènes ebde dat gevoel weg, en voelde ik me echt hun moeder”, geeft Belinda Voorspoels in Gazet van Antwerpen toe dat ze zich al snel ontfermde over haar jonge collega’s bij Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.