“We konden voor iedereen tijd maken”

Bert Verbeke is onlangs in het huwelijksbootje gestapt met zijn partner Hiskia. Een logische keuze volgens Bert aangezien het koppel al acht jaar samen is en twee kinderen heeft.

Wanneer Primo vraagt hoe het trouwfeest eruitzag, vertelt de acteur vol enthousiasme dat ze het feest in de Ardennen hebben gehouden, niet toevallig de plek waar het koppel één van hun eerste dates beleefde.

“We hadden in de Ardennen een woning gezocht waar we een 90-tal mensen te slapen konden leggen”, gaat Bert van start. “Want het was een feestweekend. Ik hoorde al vaker van koppels dat ze het zo spijtig vonden dat ze niet me iedereen hadden kunnen praten op hun feest. En dus hebben wij er een tweedaagse van gemaakt.”

“Zo konden we voor iedereen echt tijd maken”, besluit Bert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.