Big Brother’ keert volgende week terug met een nieuw seizoen van zijn experiment. Bij een nieuwe host hoort natuurlijk ook een gloednieuw huis. Big Brother start vanaf maandag 9 januari op Play4, GoPlay & Play247

‘Big Brother’ blijft onvoorspelbaar en dus is ook dit seizoen alles weer anders in zijn experiment. In het huis is een doorzichtige kluis aanwezig met daarin de jackpot van €100.000, die ze gedurende het spel kunnen beïnvloeden. Dit is niet het enige geld waar de bewoners mee te maken zullen krijgen: ze kunnen ook geld verdienen voor in het Big Brother huis. Met deze Big Brother coins kunnen de bewoners items bemachtigen. Daarnaast zullen de bewoners elke week strijden voor de Power of Nomination. Ook anders dit jaar is een nieuwe, geheime plaats in het Big Brother huis, waar de bewoners individueel zullen strijden voor een belangrijke, mysterieuze prijs.

Kleur is dit seizoen het thema en kunstenaar Frank Visser kreeg de opdracht om het huis om te toveren in een warm en uitgesproken kleurenpalet.

Frank: “Ik ben gefascineerd door hoe kleuren samenwerken en dus was deze restyling een uitgelezen opdracht voor mij. Ik heb vooral veel gebruik gemaakt van contrasten. De ruimte die er het meest uit springt dit seizoen, is de kleurrijke badkamer: de glimmende blauwe en groene tegels in combinatie met de gekleurde voegen zorgen voor een speels contrast.”
Big Brother blijft verrassen, de bewoners zullen dit jaar niet enkel binnen maar ook buiten elkaar uitdagen in de nieuwe gameroom.

En ook dit seizoen blijft de dagboekkamer een belangrijk onderdeel van het huis.

Wanneer: Big Brother wordt elke werkdag om 22u uitgezonden op Play4 en Goplay.be. Elke zaterdag is om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er vanaf 9 januari via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24