Weg met de terughoudendheid, hallo passie! ‘Blind Getrouwd’ staat dit seizoen in het teken van bruiden die zonder aarzeling de sprong in het diepe wagen. 

De experts van de show, samen met de veelzeggende fotomomenten, suggereren dat de dames van dit seizoen klaar zijn om hun harten (en lippen) volledig in het experiment te storten. Emma, Jolien, Fleur en Isabelle lijken zonder enige remmingen de liefde te omarmen, en dat is een verfrissende afwisseling van de verkrampte momenten uit eerdere seizoenen. Voor de trouwe kijkers, die de koude en soms ongemakkelijke interacties uit het verleden nog goed voor de geest hebben, brengt dit seizoen wellicht de authentieke tv-romantiek waar ze zo naar verlangden. 

Het belooft in elk geval een seizoen te worden dat bol staat van passie en onverwachte wendingen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.