Zomerbar Salida, het project van Christoff en Joren Dumont, is nog tot en met 15 augustus terug in Roosdaal. Wie wil kan gezellig een babbeltje komen slaan met het tweetal terwijl je er kan genieten van een drankje en een hapje.

Dit jaar breidt het tweetal het concept echter verder uit, zo valt te lezen in TV-Familie. De ondernemers bieden dit jaar ook een restaurant-ervaring aan.

Wanneer de reporter vraagt of het tweetal zelf in de keuken gaat staan, geeft Joren aan dat ze dit liever aan de professionals overlaten. “De bekende beenhouwer Luc De Laet heeft met MAVEN in Antwerpen één van de beste vleesrestaurants ter wereld. Wel, hij en zijn team gaan aan de slag in onze veldkeuken”, vertelt de Blind-Getrouwd-deelnemer trots.

“En wat betreft de desserts: Christoff en zijn goeie vriend Roger van Damme bekijken of ze een eigen dessert je kunnen ontwerpen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.