Volgende maand gaat het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ van start. Portland, Daan, Günther Neefs, Jaap Reesema, Metejoor, K3 en Stef Bos zingen elkaars hits en dat levert steeds weer heel wat verrassingen op.

Volgens Showbizzsite.be gaat het volgende seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ op dinsdag 4 april van start en dat zou best wel opvallend zijn, temeer omdat VTM in het verleden altijd op maandag op tv liet komen. Dit jaar zou het muziekprogramma op dinsdag worden uitgezonden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.