Ze verwachten ook geen posterboy

We horen het mensen wel eens vaker zeggen dat een programma veel leuker is om naar te kijken wanneer er wat nodige drama is in het programma. En dat kunnen we begrijpen. 

Ook Dina Tersago begrijpt de reactie van de mensen en snapt dat heel wat kijkers zitten te wachten op de nodige drama in programma’s als ‘Boer Zkt Vrouw’. Het blijft nu eenmaal goed voor de kijkcijfers, wat drama.

“En toch voel ik dat mijn bazen niet per se drama willen, ze vragen meer: ‘Zijn er koppels gevormd?’ Ik kan zeggen: er hangt liefde in de lucht, ja ja”, lacht Dina in Dag Allemaal.

Ook dit seizoen bleef de identiteit van de boeren en boerin lange tijd geheim. Dat viel tijdens het vorige seizoen erg goed mee dat er snel werd besloten om dat ook dit seizoen toe te passen.

“De boeren kregen zo een soort superstar-quality. Boer William die op zijn paard de arena binnenreed…. Dat beeld blijft iedereen bij, het had bijna iets filmisch. Je ziet ook al die mannen en vrouwen in spanning staan wachten. Er is nog niemand gillend weggelopen, dus meestal zijn ze aangenaam verrast. Wie zich inschrijft verwacht ook geen posterboy. Bij veel van de meisjes maakt een leuke lach of een warme stem meer indruk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.