Hij zou met Jessica Alba heel graag ooit eens een deal sluiten want voor haar had hij altijd al een boon. Het lijkt hem een heel toffe madam en hij zou dan ook dolgraag eens met haar onderhandelen.

Als topdealer uit het programma ‘Stukken van mensen’ zal hij uiteraard wel de nodige skills hebben om ervoor te zorgen dat hij het beste uit elke deal kan halen.

Als het gaat over zichzelf, dan vindt hij zijn snor het mooiste dat er is aan zijn uiterlijk. “Sommigen zijn pro, anderen vinden het maar niks”, maar ik hou er wel van, aldus Chung.

Volgens hem is het tegenwoordig terug een rage om een snor te hebben. Heel wat jonge gastjes zie je terug rondlopen met een snor en dat vindt hij tof.

Zijn passie voor mooie dingen komt van zijn Italiaanse kant want hij is deels Italiaans van zijn moeders kant en deels Chinees van zijn vaders kant.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.