Dominique Persoone

Voor chocolatier Dominique Persoone is geen uitdaging te zwaar. Zolang hij er zijn tanden kan inzetten, is hij een gelukkig man. Hij houdt wel van een flinke dosis avontuur.

“Of het nu stage lopen is in een ziekenhuis, een fabriek oprichten in Congo of de oceaan oversteken met collega-BV’s, voor avontuur ben ik inderdaad altijd te vinden. Ik heb Annelien Coorevits wat bijgestaan bij haar voorbereiding om chef te zijn op de boot in ‘Over De Oceaan’. Jonas Geirnaert is ook bij mij geweest, want de eerste broden die hij bakte, trokken op niet veel”, lacht Dominique in Dag Allemaal.

Het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’ volgt Dominique op de voet. Hij kan zich perfect inbeelden wat de deelnemers dit seizoen doorstaan. 

“Ik voel dit seizoen dat James Cooke als bootmanager de bende goed samenhoudt. Al was het bij ons op de boot veel properder, Jani was veel strenger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.