‘Familie’-actrice Erika Van Tielen heeft zich de laatste jaren ontpopt toch een echte sportieveling. Dat post ze ook geregeld zelf op haar sociale media. Onlangs liep ze ook de halve marathon van Antwerpen in een zeer snelle tijd. Over de 21,1 km deed ze slechts 1u37 over. Ze werd hiermee 48ste overall en zelfs zesde in haar categorie lezen we in ‘Dag Allemaal’. Erika zelf was alvast trots op haar prestatie. “Blij meisje, dus. Ook wel een moe meisje”, liet ze online weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.