Eva Pauwels Julie Vermeire

Ook zij was te zien in nieuwe reality-reeks

Jarenlang leek Eva Pauwels te zullen eindigen als een vogel voor de kat. Er was niet alleen haar zware alcoholverslaving, ook de foute mannen in haar leven deden haar meermaals op een dwaalspoor belanden. Maar de laatste jaren heeft ze eindelijk weer het rechte pad gevonden.

Reden genoeg om in ‘De Vermeires’ op VTM te tonen dat het eindelijk weer goed met haar gaat.

Maar de kijker zagen niet alleen dat Eva haar leven weer op de rails heeft, ook de band met haar kinderen Julie en Maxime is weer hersteld. Tijdens haar donkerste periode had ze amper nog contact met hen. Vandaag is dat gelukkig helemaal anders en komen haar kinderen weer bij Eva op bezoek in haar nieuwe appartementje in Oostakker, zo lazen we in Story.

“Julie en Maxime komen af en toe langs. In al mijn enthousiasme én met het vooruitzicht op kleinkinderen had ik zelfs al een logeerkamer ingericht, maar ze zijn nog jong, hé. En ze hebben een druk leven. Samen met mijn moeder delen we wel een WhatsApp-groepje waarin we dagelijks foto’s over ons leven uitwisselen. En Julie komt regelmatig lunchen. Dan praten we bij of gaan we met onze hondjes wandelen.” Over het verleden wordt niet meer gesproken, zegt Eva: “We genieten vooral van de momenten samen, kijken naar de toekomst en praten over het werk”.

Met ex-man Jacques verloopt het contact wel nog moeilijk. Al ziet Eva toch één lichtpuntje: “Sinds ik er weer bovenop ben stuurt hij me wel opnieuw een berichtje voor mijn verjaardag. De eerste keer maakte ik een vreugdesprongetje van geluk. Jacques heeft me gezegd dat hij me nooit zal laten vallen, maar dat er veel gebeurd is. Dus houdt hij afstand. Al hoop ik wel dat als onze kinderen ooit trouwen we samen rond de tafel te kunnen zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.