Evi Hanssen mag dan wel alcohol afgezworen hebben, dat betekent niet dat ze geen feestjes meer afschuimt integendeel. 

“Als je na een zware dag niet naar dat glas grijpt en in de zetel ploft, komt er plots tijd vrij om iets leuks te doen”, vertelt Evi Hanssen in Dag Allemaal. En bij die leuke dingen horen ook nog steeds feestjes. Al gebeurt dat wel onder háár voorwaarden…

“Ik ga nog altijd naar feestjes in het weekend, maar ik lig ten laatste om half twee nuchter in bed”, verduidelijkt Evi Hanssen in het magazine. En daar is één groot voordeel aan…

“Mijn lichaam hoeft de volgende ochtend niet te herstellen. Ik voel me kiplekker en klaar voor een leuke dag.” En hoe de presentatrice die dag invult, onthult ze ook…

Zo heeft Evi Hanssen altijd voldoende tijd en energie om leuke dingen te doen met haar man Kurt of haar zonen Scout en Mac.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.