Fabrizio Tzinaridis heeft de nadelen van tatoeages ontdekt: ze staan in de weg voor prijs professionele carrière als acteur en dus heeft hij een ingrijpende beslissing genomen: hij laat een deel van zijn tatoeages verwijderen. Pijnlijk!

“Ik heb al veel dingen in mijn achteruitkijkspiegel gelaten. En zeker niet zonder slag of stoot. Maar misschien wel het meest pijnlijke afscheid tot nu toe is. En dan bedoel ik letterlijk… toch wel het laseren van mijn zichtbare tattoos”, schrijft Fabrizio op Instagram.

“Het is iets dat ik tot nu toe geheim heb gehouden, omdat ik geloof dat het een nieuw hoofdstuk in mijn leven markeert. En dat wilde ik wel op de juist manier delen. Ik wil mijn ervaring met jullie delen om jullie aan te moedigen trouw te zijn en te blijven aan jezelf. We leven in een wereld die vaak dicteert wat ‘cool’ of ‘populair’ is, maar we zouden nooit onze authenticiteit in gevaar moeten willen brengen om erbij te horen”, gaat hij op Instagram verder.

“Voor mij was het nemen van zichtbare tatoeages een beslissing die ik jaren geleden nam, en ik vond het toen geweldig. Maar naarmate ik groeide en me ontwikkelde, zijn mijn prioriteiten en waarden veranderd. En sommige tatoeages vertegenwoordigen niet langer of hebben nooit vertegenwoordigd wie ik nu ben of was in de eerste plaats. Dus, dan is het beter dat ze gaan”, weet Fabrizio.

“Begrijp me niet verkeerd. Ik hou van mijn tattoeages. Ze zijn een deel van wie ik ben en dat zullen ze ook altijd zijn. Maar het is MIJN verhaal. En dat vind ik niet nodig om altijd en overal met de wereld te delen. Alsook staat het deels mijn ambitie om te gaan acteren in de weg. En die droom is groter dan de pijn die gepaard gaat met het verwijderen van mijn tattoos”, reageert Fabrizio op zijn sociale media.

“Het proces van laser tattoo verwijdering is uitdagend maar lonend. Het is geen snelle oplossing, en het vereist geduld, doorzettingsvermogen en de bereidheid om veranderingen te omarmen. Maar het is ook een herinnering dat we de kracht hebben om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met ons ware zelf, hoe moeilijk ze ook zijn”, lezen we verder.

“Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert om je eigen reis te omarmen en trouw te blijven aan wie je bent. Laten we onze unieke kwaliteiten vieren en ons niet door de maatschappij – of wie dan ook in dat geval – laten voorschrijven wie we moeten zijn”, besluit Fabrizio.

Opvallend toch wel dat hij zijn verhaal zo deelt, want laat Fabrizio nu net leven van het plaatsen van tattoos bij andere mensen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.