Belinda Voorspoels kennen we allemaal als ‘Samira’ uit Familie, maar op de set van de VTM-serie kennen ze Belinda ook wel als ‘een soort hippie’. De reden is duidelijk…

De vriend van Belinda heeft een afgelegen chalet in de Kempense bossen en voor de actrice is die chalet echt een toevluchtsoord om te ontsnappen aan de gejaagdheid van onze maatschappij. Weten de collega’s van Familie over die chalet?

“Ja, ja. We hebben het daar regelmatig over”, geef Belinda Voorspoels toe in Primo. “En ze snappen mij volledig.” En dan voegt de actrice er een opvallende weetje aan toe…

“Velen onder hen hebben ook zo’n ‘vluchtplek’”, onthult Belinda Voorspoels in het weekblad. “En ze weten dat ik een beetje een hippie ben”, lacht de actrice in Primo.

“Ik ben eigenlijk veel te laat geboren, in een verkeerde tijd. In de jaren 60 zou ik perfect tot mijn recht gekomen zijn”, voegt Belinda Voorspoels er met een knipoog aan toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.