Terwijl veel fans van ‘Blind Getrouwd’ gefascineerd zijn door de romantische wendingen van het programma, heeft Fleur Billiet ook indruk gemaakt met haar professionele drive.

Als retail store manager van een bekende winkel in Knokke, heeft Fleur zich snel opgewerkt van een simpele studentenbaan naar een leidinggevende rol. “Ik geloof dat dat de beste manier is om zelfvertrouwen te krijgen in wat je werk betreft,” deelt Fleur in TV Familie.

Bovendien is zelfverzekerdheid voor haar cruciaal, niet alleen op professioneel vlak maar ook in persoonlijke relaties.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.