Vader Bernard was verbijsterd toen zijn dochter Fleur aankondigde deel te nemen aan ‘Blind Getrouwd’. 

Hij dacht zelfs dat ze zich had ingeschreven voor ‘Temptation Island’. Bernard herinnert zich levendig de dag van de bruiloft en hoe nerveus hij zich voelde, zelfs meer dan Fleur zelf. De twijfels vervaagden echter snel toen hij getuige was van de duidelijke chemie tussen Fleur en Alexander. 

“Vanaf het eerste moment wist ik: deze jongen gaat goed voor m’n dochter zorgen,” herinnert Bernard zich met een tevreden lach in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.