Wat gaat de tijd toch snel. Op 24 april 2017 kwam de allereerste uitzending van ‘Gert Late Night’ op televisie. Dat is vandaag dag op dag 6 jaar geleden.

Het is bijna niet te geloven dat dit al 6 jaar geleden is en het is nog minder te geloven welke mooie programma’s er nadien nog zijn gevolgd voor Gert Verhulst en James Cooke.

Niet veel later na het stopzetten van ‘Gert Late Night’ volgde nog ‘De Cooke en Verhulst show’ en sinds iets meer dan een jaar ook ‘De tafel van vier’.

We kunnen wel zeggen dat Gert Verhulst bijzonder goed bezig is!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.