“Onze twee oudste zoontjes, Otto en Isaï, zijn echte sprekers. Ik hoor geregeld van mensen dat ze goed ter taal zijn. Onze kleinste, Romeo, is sinds juni een jaar, die is nog te klein om te weten of hij ook een echte prater wordt, vertelt Thomas aan Primo.

Wanneer we hem vragen of zijn gezin nu compleet is, wordt het toch even stil. “Véronique (Leysen, ex- actrice, ontwerpster en succesvolle influencer) en ik hebben elkaar in de ogen gekeken en gezegd ‘Nu is het wel goed, toch?’ Maar we hebben er wel aan toegevoegd: ‘Je weet nooit…’ In principe is het bakje vol, maar als we over enkele jaren vergaan van de zin in nog een baby’tje… Tja”, bekent hij aan Primo.

Hij is er zeker van dat een mens kan verslaafd zijn aan kinderen op de wereld zetten. “Ze zijn geweldig. Maar ze kosten natuurlijk veel tijd en energie”, aldus Thomas in Primo.

“Onlangs las ik een mooie quote, en ik vond die persoonlijk heel bevrijdend: ‘Alleen goeie ouders vinden het opvoeden van hun kinderen moeilijk.’ Vader of moeder zijn is niet voor doetjes, maar ’t is het meest opwindende project van mijn leven”, bekent de BV openhartig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.