K3 is weer compleet Marthe De Pillecyn en Julia Boschman waren dinsdag in hun nopjes. De reden? Hun collega Hanne is weer aan het werk. Na haar zwangerschapsverlof moet er weer gewerkt worden. Marthe en Julia repeteerden de afgelopen weken zonder de kersverse moeder de dansjes voor de nieuwe tournee ‘Vleugels’,  maar met Hanne erbij voelt het toch wel beter.

Het luilekkerleventje van Hanne is dus weer voorbij, zij moet nu alle achterstand inhalen en vooral zal zij haar zoontje Julien moeten missen tijdens de soms toch wel drukke repetitiedagen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.