Sofie Dumont heeft haar vijftigste verjaardag gevierd. Hoe gaat het ondertussen met de voormalige televisiekok? Sofie komt met een verrassende onthulling…

Sofie Dumont is volledig van televisie verdwenen, maar dat betekent niet dat ze tegenwoordig anoniem door het leven gaat. Integendeel…

“Als oudere mensen zeggen dat ze mij missen, zeggen hun kleinkinderen: ‘Maar allez oma, ze is overál!” lacht Sofie Dumont in Dag Allemaal. Tegenwoordig kookt Sofie immers op sociale media. Staat ze soms stil bij haar leeftijd?

“Je bent maar zo oud als je je voelt, en geloof me: ze zijn nog lang niet klaar met mij”, klinkt het energiek en vol vertrouwen bij Sofie Dumont in Dag Allemaal. “Ik ben superdankbaar voor alles wat ik al heb mogen doen.” En dan volgt er een duidelijke onthulling over haar uiterlijk…

“Over mijn uiterlijk mag ik ook niet klagen. Alles is echt, er is nog niet aan mij gewerkt”, benadrukt Sofie Dumont in Dag Allemaal. “Wat mij jong houdt? Mijn tomeloze ambitie en m’n dochter van elf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.