Kathleen Aerts heeft ooit bijna zonder topje voor een zaal vol kinderen gestaan, zo bekend ze in Nina, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws.

“Met K3 deden we 350 shows in een jaar. Na een vlugge kledingwissel kropen we op een ‘vliegende’ sofa”, gaat de zangeres van start. “Ik vergat in die drukte mijn T-shirt. Dat klinkt onbegrijpelijk, maar die shows werden een soort routine en ik was vermoeid. Het scheelde geen haar of heel de zaal zag me in beha. Die was vleeskleurig, dus dan lijkt het wel of je niet veel om het lijf hebt.”

Hoewel de papa’s dit ongetwijfeld niet erg hadden gevonden, is Studio 100 vermoedelijk toch erg blij dat Kathleen net op tijd nog even haar outfit controleerde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.