In een hartelijk kerstgesprek deelt Hugo zijn emoties: “De ergste pijn heb ik een plaats gegeven, maar ik vrees het zwarte gat na de winter”, vertelt hij aan Dag Allemaal. Christoff en Kürt bieden steun:

Voor Hugo wordt het de tweede kerst zonder Nicole. Kürt Rogiers en Christoff benadrukken het belang van vrienden in moeilijke tijden.

Het premièreweekend van ‘Hugo with Friends’ was een succes, met gasten als Gert en James. Hugo, als master of ceremony, zegt: “Dit is mijn habitat. Als ik op de scène sta, dan leef ik echt”. Christoff en Kürt voegen zich bij het spektakel en tonen hun speciale band met Hugo.

Christoff zegt volmondig ‘ja’ tegen de winterrevue en verplaatst zelfs zijn vakantie. Kürt, getroffen door Hugo’s sereen gedragen verdriet, verklaart aan Dag Allemaal: “Die formule vond ik ideaal”.

Hugo roemt zijn vrienden en familie, die als een warm dekentje over hem zijn gevallen. Hij deelt zijn geluk over de positieve wending na moeilijke tijden. Christoff en Kürt, ondanks persoonlijke uitdagingen, benadrukken het belang van goede vrienden en familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.