Er is nog niet bijzonder veel gebeurd in de gameroom, maar wat ons is opgevallen, is dat de bewoners nooit mee naar de deur van de gameroom rennen als er iemand naar de gameroom moet komen. Vorig jaar rende iedereen bliksemsnel in de hoop om toch al een glimp op te vangen van het spel en of de beloning in de gameroom. Maar dit jaar blijft iedereen héél gedisciplineerd zitten en dat is best wel opvallend.

Wellicht heeft Big Brother dus een nieuwe regel ingevoerd, al zijn er verschillende regels met de voeten getreden. Zo verklapte iemand eerder deze week dat de stem van Big Brother op voorhand opgenomen is en dat ze door middel van toetsencombinaties zitten kunnen vormen als bijvoorbeeld: “Danny , kom naar de dagboekkamer”. Eén van de deelnemers vertelde dat eerder deze week maar werd er door een andere bewoner op gewezen dat dat niet verteld mocht worden. Alsof de kijker dat nog niet door had, Big Brother moet ook slapen.

Er zijn dus verschillende mensen met wie de bewoners in de dagboekkamer praten en hun stem vervangt men bij de montage van de dagelijkse uitzending tijdens de montage.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24