Na het beëindigen van een vierjarige relatie, die drie jaar geleden eindigde, is Isabelle Olivier op zoek naar een nieuwe start in de liefde. 

Ze deelt haar inzichten uit eerdere relaties en benadrukt het belang van communicatie, iets wat ze heeft geleerd door deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Isabelle en haar bruidegom Matthieu delen niet alleen een sterke fysieke aantrekkingskracht, maar ze hebben ook veel gemeen op sociaal gebied. Ze genieten van tijd doorbrengen met vrienden en halen daar beiden veel positieve energie uit.

Het is voor Isabelle van groot belang dat ze de vrijheid heeft om haar eigen ding te kunnen doen binnen een gezonde relatie. Ze gelooft dat de combinatie van plezier maken en serieuze gesprekken voeren de ideale basis vormt voor een succesvolle relatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.