Tijdens een openhartig interview met Primo deelde Jef De Smedt, een gepassioneerde sporter, een angstaanjagend verhaal over een bijna dodelijk fietsongeluk in een afgelegen gebied. 

De Smedt dook tijdens een rit in een afgrond, waarbij zijn fiets bovenop hem viel en zijn pols ernstig verwondde. Het ongeval werd nog beangstigender toen duidelijk werd dat er geen mobiele dekking was in het uitgestrekte bosgebied. 

Een huiveringwekkende herinnering aan de risico’s van solotochten in onbekend terrein, zelfs voor ervaren fietsers…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.