Jeroom geeft in een interview met Humo toe dat hij alleen maar opdrachten aanvaardt die hij graag deed. Nooit heeft hij iets tegen zijn zin gedaan. Al geeft Jeroom toe dat daaraan negatieve gevolgen hingen…

“Ik heb ook altijd alleen maar dingen gedaan die ik graag deed, en liet alles wat ik niet wilde doen links liggen. Dat schaadt je, je laat heel veel kansen en geld liggen”, geeft Jeroom toe in he interview met Humo. Al wil hij daar meteen één belangrijke nuancering aan toevoegen…

“Op de lange duur rendeert dat wel, want als je doet wat je leuk vindt, doe je dat vanzelf ook heel goed”, verduidelijkt Jeroom in Humo. En zo kom je in een positieve, vicieuze cirkel terecht…

“Mensen zullen je dan daarvoor vragen en niet om lintjes door te knippen of evenementen op te leuken, dingen die je mij nooit zult zien doen”, verduidelijkt Jeroom zijn standpunt in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.