Het is feest ten huize van Jimmy Samijn van Get Ready. Het is namelijk 11 jaar geleden dat Jimmy en zijn vriend in het huwelijksbootje stapten.

Op 21 april 2012 gaven Jimmy en Davy elkaar het ja-woord en beloofden ze eeuwige trouw aan elkaar.

Tot op de dag van vandaag zijn Jimmy en Davy nog altijd erg gelukkig samen en genieten ze samen van het leven.

Geniet van deze dag!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.