Het nieuwe jaar is een feit, we beginnen met een propere lei aan een hopelijk fantastisch 2023 en dat is ook wat Julie Van der Zijl uit Big Brother 2021 hoopt.

“2020 heeft me gebroken
2021 heeft mijn ogen laten openen
2022 heeft me veranderd
2023 hopelijk mijn jaar !
Waar ik de beste versie van mezelf zal worden🤍”, schrijft zij op Instagram.

“Ik laat achter mij een moeilijk jaar, een jaar van veel verandering . Ik heb veel beslissingen moeten nemen , makkelijke maar ook heel moeilijke, maar ze waren echt nodig!”, reageert Julie verder nog.

“Ik weet wat kan en wat beter moet , en zal er alles aan doen in het jaar 2023 om deze dingen gemakkelijker te laten worden, met meer slaagkansen ! Ook beloof ik “ iets “ liever te zijn 😜”, lacht zij.

“Dank u aan mijn familie , vrienden, collega’s en aan jullie voor alle liefde en steun !
Een prettig einde jaar , en dat al jullie wensen mogen uitkomen ! 🤍
Julie ~”

Ook voor jou de allerallerallerbeste wensen Julie. Je bent een topper!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24