Karen Damen geeft toe dat ze een enorme hechte band heeft met haar tienerzoon Sky. Al maakte Karen in het verleden wel eens fouten als moeder…

“Sky is mijn beste maat. Als we met ons tweeën op stap zijn, amuseren we ons keihard. Onlangs zijn we naar Zuid-Afrika geweest. In het vliegtuig hebben we heel de tijd zitten babbelen als twee volwassen mensen”, vertelt Karen Damen in Story.

“We hebben een heel open communicatie, ook al vertelt hij me zeker niet alles. Dat moet ook niet, ik snap dat je niet alles tegen je moeder zegt”, voegt de voormalige K3-zangeres eraan toe. Want naast zijn maatje is Karen natuurlijk ook Sky’s moeder. En dan moet Karen één fout uit het verleden toegeven…

“Dat ben ik in het verleden wat te weinig geweest, maar nu moet dat niet meer, hij trekt zijn plan”, geeft Karen Damen toe in Story. Toont Karen zich dan soms ook een strenge moeder?

“Ik moet gelukkig niet streng zijn, want Sky kan er niet tegen als ik hem laat voelen dat ik de baas ben”, geeft Karen Damen toe in Story. En dan moet Karen toegeven dat hij daarin op zijn mama lijkt…

“Daar herken ik mezelf in. Als kind kon ik ook niet tegen gezag. Als iemand me iets verplichtte, deed ik het niet”, geeft Karen Damen toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.