“Vlaanderen lijkt weer een beetje op zijn kop te staan. Honderden fans zijn samengekomen om te pleiten voor de vrijlating van Karen Damen na een controversieel incident tijdens een live-uitzending van een populaire show”, lezen we op een website.

“Karen zou zijn opgepakt en naar de gevangenis zijn gebracht. En dat pikken haar fans niet. Zij willen dat Karen snel weer vrijkomt.”

We horen jullie al denken: huh wat hebben we gemist? En dat kunnen we begrijpen. Er is natuurlijk helemaal niks gebeurd met Karen Damen en ze verblijft al zeker niet in de gevangenis.

Het artikel dat de wereld werd rondgestuurd is weer een van de vele fake news berichten waarmee men geld probeert af te troggelen van onschuldigde burgers.

BV’s worden dagelijks slachtoffer van zo’n fake news en helaas zijn er ook te vaak onschuldige burgers die in de val trappen.

Wanneer je zo’n bericht ziet, klik er vooral niet op en negeer het bericht. Heb je toch geklikt, zorg er dan voor dat je geen bankgegevens doorgeeft wanneer ze dat vragen en laat je vooral niet vangen aan de mooie praatjes die ze je beloven in het artikel. Het is allemaal onzin!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24